Qui som

Som un grup de joves de Cornellà que ens hem organitzat per combatre les problemàtiques que genera el sistema capitalista tant a nivell global com a la nostra ciutat, cercant alternatives i participant en els moviments socials dels nostres barris.

Som assemblearis. Ens organitzem de forma horitzontal i prenem les decisions per consens. A més de l’assemblea hi ha comissions de treball que s’encarreguen de les tasques encomanades per la mateixa.

Som anticapitalistes. Considerem que el capitalisme és un sistema que genera desigualtats socials i econòmiques. Treballem per la construcció d’un sistema econòmic amb justícia social, participació política, repartiment del treball i de la riquesa i amb un oci alternatiu pel jovent. Un sistema amb accés universal als drets bàsics com l’educació, la sanitat i l’habitatge i amb llibertat d’expressió.

Som ecologistes, estem en contra de l’especulació urbanística, defensem un model sostenible de desenvolupament i els nostres espais naturals com el Delta del Llobregat.

Som antipatriarcals, defensem els drets dels LGTBI, l’alliberament de gènere i sexual, la destrucció dels rols de l’home i la dona des de la infància i la plena igualtat de les persones sense diferències de gènere.

Som antifeixistes, ens posicionem en contra dels postulats xenòfobs perquè entenem que són una eina més del capitalisme per dividir la classe treballadora.

Estem a favor del dret a l’autodeterminació dels pobles i per tant també del català. Ens considerem internacionalistes, apostem per la solidaritat entre els pobles.

Estem en contra del poder adult. El jovent tenim i demostrem que tenim capacitat organitzativa i d’acció com els adults i per tant no estem en cap posició de supeditació a ells i a la seva acció política.

Estem en contra de l’opressió i la repressió policials que exerceixen els estats capitalistes. Demanem la llibertat dels presos polítics.

Defensem els drets culturals i lingüístics així com el català com a llengua comuna. Apostem per una cultura popular, lliure i gratuïta.

Els nostres objectius com a Assemblea són:

1. Conscienciació del jovent de Cornellà en les problemàtiques generades pel capitalisme, adquirint una consciència de classe per a la construcció d’un model alternatiu.

2. Participar i impulsar mobilitzacions que combreguin amb els nostres principis, mantenint una elevada agitació i propaganda a la nostra ciutat.

3. Oferir un oci alternatiu i conscienciador al jovent de Cornellà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s