Volem espais on poder estudiar!

espaisDes de l’AJK (Assemblea de Joves de Cornellà), en un context amb barris sense aules d’estudi i amb horaris molt limitats a les tres biblioteques, exigim una major obertura de les biblioteques i opcions d’estudi pel jovent de Cornellà.

Demanem una ampliació dels horaris existents a les tres biblioteques del municipi per a una major compatibilitat amb les horaris de les vides personals, estudiantils i laborals que actualment patim els joves de la ciutat. De la mateixa manera, creiem necessària l’obertura de les aules d’estudi durant tot el curs lectiu, així com una extensió dels seus horaris i de la seva distribució territorial, arribant a tots els barris. Per últim volem afegir millors prestacions a aquests espais d’estudi com són un servei de fotocòpies a preus populars, una connexió oberta i sense fils a Internet o el lliure accés a ordinadors amb programari lliure i ofimàtic. Creiem també imprescindibles les aules de treball en grup.

Com hem esmentat, volem aquesta ampliació dels espais públics pel jovent estudiant per a una millor compatibilitat amb la vida personal, estudiantil i laboral d’aquest jovent així com una facilitació de l’accés fent arribar aquests recursos a tots les barris mitjançant els mateixos espais públics.

Posem sobre la taula aquestes reivindicacions en l’inici d’una campanya per part de la nostra Assemblea de Joves més àmplia sobre els espais públics de tots tipus a la ciutat (oci, estudi, esport, etc.) i parlant, en primer lloc, sobre els de l’àmbit estudiantil als barris.

Som ben conscients del moment socioeconòmic actual que estem vivint i això ens anima més encara a organitzar-nos, lluitar i reivindicar des de l’exigència més mínima i propera al barri com pot ser aquesta. Sabem que hi ha alternatives, que tot es pot amb voluntat política, però que necessàriament en estar en interessos oposats als dominants, avui dia els dels rics i poderosos, només ho aconseguirem mitjançant la lluita, exigència i reivindicació des de la base i de la mà de tot el jovent d’extracció obrera i popular de Cornellà. Estudiant de Cornellà, exigeix el teu espai!

CONCENTRACIÓ: Dilluns 3 de febrer a les 18h davant de la Biblioteca Central.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanyes, Educació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s